Personal trainer Huissen

Personal trainer Huissen

personal trainer Huissen

Ik was opzoek naar een manier om in een korte periode veel kilo’s kwijt te raken. Ik wilde graag in een korte periode zoveel mogelijk resultaat boeken. Ik wist dat ik mijn doel niet in mijn eentje zou kunnen behalen. Ik zocht dus naar meer informatie over een personal trainer waardoor ik eindigde bij personal trainer Huissen.

Personal trainer

Ik zocht naar meer informatie over personal trainer Huissen. Ik kwam hierdoor bij de website van Hit personal training. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat een personal trainer voor mij zou kunnen betekenen. Op de website stond vermeld dat je in samenwerking met je personal trainer erg explosief en kort zou trainen. Zodat je op een verantwoordelijke manier tot het gaatje traint.

Resultaat

Nadat ik een intake gesprek had gehad over mijn probleem en het uitgebreid hebben gehad over een voedingsschema ben ik vervolgens gaan sporten.Ik sport nu 10 maanden bij Hit in samenwerking met een personal trainer en ik ben nu inmiddels 24 kilo afgevallen. Ik heb mezelf nog nooit zo goed gevoeld in mijn eigen lichaam. Ik heb een erg goede band met mijn personal trainer en ik heb erg veel resultaat geboekt. Ik sport nu nog steeds 2 keer per week bij personal trainer Huissen om mijn lichaam in vorm te houden.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.