Op zoek naar een goede personal coach in Rotterdam

Op zoek naar een goede personal coach in Rotterdam

personal coach Rotterdam

Ik wilde graag afslanken en dit lukte mij niet zelfstandig. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal coach Rotterdam om een goede personal coach bij mij in de buurt te vinden die mij kon helpen met het afvallen.

personal training rotterdam

Veel personal coaches in Rotterdam 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal coach Rotterdam kreeg ik erg veel zoekresultaten van verschillende personal coaches in Rotterdam. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik terecht op de website van Niels Fitclass. De website is zeer goed en overzichtelijk. na het lezen van de informatie besloot ik daarom ook om contact op te nemen.

personal coach Rotterdam

Erg veel resultaat geboekt 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek werd mij alles vriendelijk en uitgebreid uitgelegd wat Niels voor mij zou kunnen betekenen. Hierna hebben we een voedingsschema opgesteld en ben ik direct begonnen met sporten. Binnen een aantal weken ben ik al erg veel kilo’s kwijtgeraakt. Daarom ben ik ook super tevreden over Niels Fitclass en raad ik het aan iedereen aan die op zoek is om echt resultaat te boeken.