Lijkt personal training u iets? Bezoek personal sport 4 you.

Lijkt personal training u iets? Bezoek personal sport 4 you.

Personal Sport 4 You

U wilt personal training zwolle? Bezoek personal sport 4 you. Hier werkt u met professioneel en vriendelijk personeel. Bovendien krijgt u ook een eetschema erbij en gratis bootcamp als u dat wilt. Bij personal training kunt u kiezen voor 1, 2 of 3x per week te gaan. U kunt kiezen uit lessen van 30 minuten of 60 minuten. U kunt samen met een personal trainer kijken naar hoe u levensstijl is wat uw doelen zijn en hoe u deze doelen kunt behouden.

personal training zwolle

Mijn ervaring met personal sport 4 you

Ik doe personal training 2x per week en bootcamp. Ik voel me zelf hartstikke fit. Ik merkte naar een korte periode al resultaat ik doe het om conditie opbouwen en om meer kracht te krijgen en dit te behouden. Dat gaat tot nu toe heel goed.  Ik heb al veel meer kracht en een veel betere conditie. De personal trainers hebben mij hier goed mee geholpen.

Contact met personal sport 4 you

Lijkt dit u  ook iets? Neemt u dan contact op door een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen op de website, door te bellen naar 06 23000652 of door langs ons filiaal in Zwolle te gaan.