Hoe ik terecht ben gekomen bij Amsterdam Personal Training

Hoe ik terecht ben gekomen bij Amsterdam Personal Training

Logo Amsterdam Personal Training

fruitdrinksDoor mijn broer ben ik terecht gekomen op de website van het bedrijf genaamd Amsterdam Personal Training, want hij raadde het mij aan om dit bedrijf in te schakelen zodat ik kon afvallen! Persoonlijk ben ik zeer blij dat mijn broer dit bedrijf aanraden, want zij hebben mij namelijk fantastisch geholpen met het te behalen van mijn doelen.

Mijn verhaal

Zelf was ik al jarenlang best wel dik voor mijn leeftijd, want ik woog namelijk altijd 20 kg meer dan dat ik hoorde te wegen. Hierdoor was ook mijn BMI uiteraard super hoog. Zelf ben ik meerdere keren terecht geweest in de sportschool, maar dit heeft mij niet veel geholpen, want ik wist namelijk nooit hoe ik het beste kon trainen. Ook had ik weinig tot geen motivatie om elke dag opnieuw alleen naar de sportschool te gaan. Hierdoor ben ik vaak blijven haken. Na enkele maanden niks te hebben gedaan kwam ik terecht op de website van het bedrijf Amsterdam Personal Training. Toen ik dit bedrijf had gevonden had ik me ook gelijk ingeschreven!

Hoe Amsterdam Personal Training mij heeft geholpen.

De werknemers in dienst bij dit bedrijf hebben mij goed geholpen met het te behalen van mijn doelen. Hierdoor ben ik meer dan 7 kg afgevallen binnen 2 maanden! Door middel van allerlei eetschema’s en trainingen hebben zij mij goed geholpen. Dus als u ook veel wilt afvallen binnen een korte termijn, dan raad ik het u zeker aan om dit te doen door middel van dit bedrijf!