Bezoek website om de beste trainingen te bekijken

Bezoek website om de beste trainingen te bekijken

bezoek website

Onlangs was ik hard op zoek naar een goede sportschool aangezien ik afgelopen zomer erg veel kilo’s ben aangekomen en dit voor enige problemen heeft gezorgd. Ik wilde daarom snel en effectief gaan trainen en een vriendin tipte mij over de Rowin PT. Zij zei: ‘bezoek website en kijk of er een training tussen zit die voldoet aan jouw wensen’.

 

Ernstige gezondheidsproblemen

Door de vele aangekomen kilo’s ben ik in een gevarenzone voor obesitas terecht gekomen. Ik ben namelijk altijd al gevoelig geweest voor aankomen maar heb nooit in de gaten gehad dat het zo snel kan gaan. Ik kreeg hierdoor verschillende klachten zoals ademklachten en een ernstig verslechterde conditie. Ik wilde daarom direct gaan sporten en ben door een vriendin bij Rowin PT terecht gekomen. Ik heb de website bekeken en was er al snel over uit dat ik een personal training wilde aangezien ik hierbij gefocust kan sporten samen met mijn personal trainer. Ik ben uiteindelijk zeer blij dat ik hiervoor gekozen heb aangezien ik binnen een zeer korte tijd veel kilo’s ben kwijt geraakt door het trainen en mijn gezondheidsklachten verminderen ook. Ik ben er zeer tevreden over en raad het iedereen aan om te trainen bij Rowin PT.

 

Voor meer informatie over personal training, klik hier.

Bekijk ook deze blog.